Uvell granskar och havererar...igen...

Rebecca Weidmo Uvell, borgerlig debattör, tidigare bärare av den papperskrona som är Skattebetalarnas förenings titel slöseriombudsman och författare till pamfletten Nätsmart: en guide till påverkan på sociala medier har slagit till igen. 

I dagarna gjorde hon ett gräv på Tankesmedjan Balans, en tvåmansverksamhet som främst ägnar sig åt att granska skolkoncernernas vinstuttag.

Weidmo Uvell ifrågasatte hur de båda medarbetarna i tankesmedjan kunde få lön trots att det är en ideell förening. Och inte minst: vem som betalar för kalaset.

Svaret på frågan? Jag vill inte springa händelserna i förväg, men inte så många som borde.

 

Läs hela texten på Arbetet här

USA en bananrepublik
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 16 May 2021
16 November 2020
politism
Rebecca Weidmo Uvell, borgerlig debattör, tidigare bärare av den papperskrona som är Skattebetalarnas förenings titel slöseriombudsman och författare till pamfletten Nätsmart: en guide till påverkan på sociala medier har slagit till igen. I dagarna g...
13 November 2020
politism
Eller en studie i inkrökthet. The summer of 2020 has seen the city of Portland, Oregon, become a symbol and a venue for the further, dramatic polarization of the United States. More than a hundred nights of intense protests against police violen...
13 November 2020